0 item(s) - 0₴

Конфіденційність

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI, даю згоду ПП КБП-Лізинг 2, що діють під ТМ "« Київська База Паркету », далі" Київська База Паркету "на збір, обробку і використання своїх особистих персональних даних у картотеках та / або за допомогою інформаційно-Телекомунікаційне системи Бази персональних даних контрагентів «Київської Бази Паркета» по господарських правовідносин з метою обліку господарської діяльності, підготовки відповідно до вимог законодавства статистичної, д іністратівной, податкової інформації, а також внутрішніх документів «Київської Бази Паркета» з питань реалізації визначених законодавством прав та обов'язків у сфері господарських правовідносин (наведена інформація також може надаватися третім особам, безпосередньо задіяним у зазначеній сфері та в забезпеченні роботи єдиної інформаційної бази даних « Київській бази Паркета »і в інших випадках, передбачених законодавством), підтверджую, що отримав повідомлення про включення інформації до бази індивідуальні х та нних контрагентів «Київської Бази Паркета» по господарських правовідносин, відомості про права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», і в особах, яким надаються дані для виконання зазначеної мети.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ КОМПАНІЇ
• Компанія несе відповідальність за всі дії або бездіяльність щодо персональних даних користувачів в рамках чинного законодавства.

• Компанія не несе відповідальність за будь-які дії користувачів Сайту і третіх осіб з персональними даними користувачів незалежно від того, отримані ці дані через Сайт або іншим способом.

ВИКОРИСТОВУЄМО МИ COOKIES?
• Так. Компанія використовує cookie-файли, веб-маяки та інші подібні технології для збору відомостей про переглядаються сторінках, переходах по посиланнях, а також про інші ваших діях, пов'язаних з відвідуванням і використанням Сайту.

• Файл cookie - це файл невеликого розміру, зазвичай складається з букв і цифр, який завантажується на пристрій, коли Користувач відвідує певні веб-сайти і допомагає сайту розпізнавати веб-браузер або пристрій Користувача при повторних відвідинах.

Компанія використовує файли cookie з метою:
- технічні cookie-файли необхідні Сайту для безпомилкової роботи;
- функціональні cookie-файли необхідні, щоб запам'ятовувати переваги Користувача, зокрема, що віддається перевага валюту і мову, історію пошуку і туристичні послуги, які Користувач переглядав раніше. Такі cookie-файли необхідні, щоб зробити Сайт більш зручним у використанні;
- аналітичні cookie-файли необхідні, щоб дізнатися, як Користувачі використовують Сайт, зокрема, які сторінки відвідав Користувач, з яких сторінок перейшов і на які, з яких IP-адрес Користувач покинув Сайт, кількість кліків мишкою на певній сторінці, пошукові запити Користувача. Такі cookie-файли необхідні, щоб оптимізувати Сайт і поліпшити його роботу;

 

• Ви можете заблокувати, відключити і видалити cookie-файли, веб-маяки та інші аналогічні елементи, якщо ваш веб-браузер або пристрій дозволяють зробити це.

Go to top